DOBRODOŠLI NA SPLETNI STRANI WUERTH D.O.O., SLOVENIJA

MODULARNA OPREMA ZA VOZILA

Izdelani kovinski elementi za maksimalno obremenitev. Wuerth modularna oprema za vozila

Mehanska obremenitev opreme za vozilo je še posebej visoka v sektorju, kot so gradbeništvo in sorodne dejavnosti.

Za takšne zahteve je najprimernejša izbira Würth modularni sistem, ki je izdelan izvisokokvalitetnega gradbenega jekla. Visoka vzdržljivost in stabilnost, so značilnosti tega sistema, kot tudi individualno razpoložljive posebne rešitve. Wuerth modularna oprema za vozila
Robusten kot celotna modularna oprema za vozilo, izvlečni delovni pult nudi dovolj prostora za varno delo.
Wuerth modularna oprema za vozila Varno in organizirano hranjenje: Številni dodatki in sistemi, ter s strani Würtha patentiran sistem zaklepanja predalov skrbijo, da vaš tovor ostane med transportom varno na svojem mestu v vozilu.
Wuerth modularna oprema za vozila Hitro odpiranje predala preko celotne dolžine: S funkcionalno letvijo je mogoče vsak predal odpreti preko celotne širine stranice, brez slepega iskanja skritih in majhnih odpiralnih ročic.
Wuerth modularna oprema za vozila Enostavno enoročno odpiranje praktičnih nihajnih vrat regala. Tako nihajna vrata kot tudi odpiralna ročica predala, so izdelana iz visokokvalitetnega eloksiranega aluminija.
Wuerth modularna oprema za vozilaRegal s transportnimi zaboji skrbi za pregledno hranjenje drobnih elementov. Regalni element, ki je opremljen s transportnimi zaboji nudi urejenost, red in hiter dostop do drobnih elementov.
Wuerth modularna oprema za vozilaOprema za vozilo s podaljšanimi modeli in stranskim izvlekom predalov. Nudijo enostaven dostop do izdelkov pri stranskih drsnih vratih vašega vozila.
V kolikor želite izvedeti več, nam s klikom na spodnjo povezavo pošljite vaše povpraševanje in želje. Naši specialisti vas bodo kontaktirali in vam bodo z veseljem pomagali ter svetovali pri izberi primerne opreme za vaše tovorno ali osebno vozilo.