DOBRODOŠLI NA SPLETNI STRANI WUERTH D.O.O., SLOVENIJA

VARIABILNA OPREMA ZA VOZILA

Kombinacija aluminija, jekla in umetnih mas za največjo možnost prilagajanja in nizko težo

Variabilno opremo za vozila, lahko detajlno prilagodimo glede na način vašega dela in vrsto transportnega materiala.

Tako je omejen prostor v vozilu, optimalno izkoriščen. Prilagodljivost sistema izhaja iz petih standardnih širin, treh različnih globin in višino mreže 30 mm. Pametno mešanje materialov, kot so aluminij jeklo in umetne mase pa zagotavljajo nizko težo sistema, ki se kasneje odraža z nizko porabo goriva vašega vozila. Wuerth variabilna oprema za vozila
Bremenilni trak s vpenjalno vponko lahko vpnemo v vpenjalno alu letev in v pripravljena vpenjalna mesta na okvirju regala. S tem je sistem za zaščito tovora še učinkovitejši.
Hitro odpiranje predala preko celotne dolžine: S funkcionalno letvijo je mogoče vsak predal odpreti preko celotne širine stranice, brez slepega iskanja skritih in majhnih odpiralnih ročic.
Enostavno enoročno odpiranje praktičnih nihajnih vrat regala. Tako nihajna vrata kot tudi odpiralna ročica predala, so izdelana iz visokokvalitetnega eloksiranega aluminija.
Varno in organizirano hranjenje: Številni dodatki in sistemi, ter s strani Würtha patentiran sistem zaklepanja predalov skrbijo, da vaš tovor ostane med transportom varno na svojem mestu v vozilu.
Regal s transportnimi zaboji skrbi za pregledno hranjenje drobnih elementov. Regalni element, ki je opremljen s transportnimi zaboji nudi urejenost, red in hiter dostop do drobnih elementov.
Vaš primež je vedno z vami: V vozilu zavzame izredno malo prostora, po potrebi pa ga hitri in enostavno izvlečemo ter pričvrstimo.
V kolikor želite izvedeti več, nam s klikom na spodnjo povezavo pošljite vaše povpraševanje in želje. Naši specialisti vas bodo kontaktirali in vam bodo z veseljem pomagali ter svetovali pri izberi primerne opreme za vaše tovorno ali osebno vozilo.