13.02.2020

ODPOKLIC IZDELKA

Vaša varnost je za nas na prvem mestu!


Spoštovani,

V obdobju od maja 2019 smo Vam med drugimi artikli dobavili tudi zgoraj omenjeni model RAGLJE - ZATEGOVALNIKA TRAKU 5T.
Na žalost Vas moramo obvestiti, da so se pri proizvodnji kavljev pojavile težave. Pri nekaterih bi se lahko pokazale mikro razpoke, kar bi lahko povzročilo, da se kavelj zlomi. V skrajnem primeru bi to lahko imelo za posledico zdrs ali izgubo zavarovanega tovora in s tem materialno škodo ter telesne poškodbe.
Omenjeno je razlog, zaradi katerega smo sprožili odpoklic vseh prodanih zategovalnikov traku in ustavitev nadaljnje prodaje.
Potencialno nevarni izdelki so izdelki z naslednjimi serijskimi številkami (oznaka PA):

1440523 do vključno 1442994
1444856 do vključno 1446737
1448023 do vključno 1449890
1451748 do vključno 1452832
1454070 do vključno 1455653


Serijsko številko oziroma oznako PA najdete na modri etiketi traku.
Še naprej pa lahko kot običajno uporabljate vse pasove, ki ne spadajo med prej omenjene serijske številke oziroma oznake PA.
Če imate artikel s serijsko številko zajeto v potencialno nevarne, prosimo upoštevajte sledeča navodila:
  • Prenehajte z uporabo traku
  • Za povračilo kupnine pošljite elektronsko sporočilo na odpoklic@wuerth.si, kot "Zadeva:" navedite "Odpoklic izdelka 071391 205", mi Vam bomo poslali nazaj obrazec, katerega izpolnjenega pošljete nazaj
  • V kolikor nimate več zategovalnika traku, obvestite o odpoklicu novega lastnika
  • V primeru, da ste izdelek uničili sami, vas prosimo, da to označite na obrazcu in nam le tega pošljite nazaj po elektronski pošti ali faksu
  • Izdelek bo brezplačno prevzela naša dostavna služba DPD na podlagi vašega vrnjenega zahtevka za vračilo
​Ob tej priložnosti bi se Vam želeli še enkrat opravičiti za vse nastale nevšečnosti. Varnost in kakovost naših izdelkov sta naša glavna prioriteta, zato prosimo za razumevanje.

V primeru dodatnih vprašanj nas lahko kontaktirate na:
S spoštovanjem,
Wuerth Slovenija


Več

09.12.2019

Visoki obisk v Sloveniji

V petek, 7.9.2018 nas je obiskala ga. Bettina Würth, zaradi zelo tesnega razporeda smo žal morali opustiti priložnost za ogled Ljubljane in drugih lepih delov majhne, a prečudovite Slovenije. Direktor podjetja Würth Slovenija, g. Jure Šporn, je na GAT Letališču Jožeta Pučnika pozdravil gospo Würth in ostale goste, ter jih pripeljal na sedež podjetja Würth Slovenija, kjer je bila organizirana zelo topla dobrodošlica vseh zaposlenih. Po "poslovnem" zajtrku, s takojšnjim pretokom informacij o podjetju, smo se odpravili na ogled, z namenom spoznati vse zaposlene v Sloveniji. Konferenca z vodstveno ekipo je bila naslednja na agendi in sicer s predstavitvijo kratke zgodovine Slovenije ter zgodovine in razvoja Würth Slovenije. Bilo je edinstveno in gostje niso ostali ravnodušni. V konferenčni dvorani stene krasijo zahvalna pisma, ki pričajo o doseženih rekordnih mesečnih prodajah. Le te, rekordne mesečne prodaje, je podjetje v zadnjih 3 letih doseglo kar 16 krat. In prav ta zahvalna pisma so podpisana iz strani gospe Würth. Podjetje ima dobre temelje prodaje, kar pričajo rezultati kot so: - CAGR 24,7%, - Dvig produktivnosti (2015-2018 YTD september) +38% - Nizka, zgolj 6% fluktuacija zaposlenih Iz rok naše gostje je naše podjetje prejelo zahvalo ob 25.obletnici poslovanja, kajti leta 1993 smo postali član skupine Würth, leto kasneje pa se je ekipi pridružil tudi Jure Šporn. Po lepi razpravi o prihodnjih načrtih Würth Slovenije je prišel čas, da se za kratek čas poslovimo in gostje vrnejo v Nemčijo. Na slikah v konferenčni dvorani: Gostje: Würth Bettina, Beyer Dietmar, Weiss Mario, Sattler Carsten,Grgić Aleksandar Vodstvo Würth Slovenije: Jure Šporn, Andrej Podlesnik, Boris Veras, Roman Petek, Tomaž Lučovnik, Jure Požaršek, Metka Ivanuša, Miha Flis, Simon Mičić


Več

09.12.2019

Pravila Facebook nagradne igre "Veseli december" na Facebook profilu Wuerth Slovenija.

ČLEN 1: ORGANIZATOR
Organizator nagradne igre je Wuerth Slovenija d.o.o.

 

ČLEN 2: TRAJANJE, NAMEN IN KRAJ NAGRADNE IGRE
Nagradna igra se izvaja z namenom promocije organizatorja. Nagradna igra bo trajala od petka, 06.12.2019 do petka, 27.12.2019 ter bo razdeljena na tri dele in sicer:

1. del: petek, 06.12.2019 do petka 13.12.2019
2. del: petek 13.12.2019 do petka 20.12.2019
3. del: petek 20.12.2019 do petka, 27.12.2019
Nanaša se na osebe s celotnega območja Republike Slovenije.

ČLEN 3: KANALI PROMOCIJE
Promocijski materiali bodo dostopni na uradni Facebook strani organizatorja (https://www.facebook.com/wuerthslovenia/)

ČLEN 4: NAGRADNI FOND
Nagradni fond vsebuje 3 nagradne pakete. Vsak paket vsebuje 1L Zimskega čistila za steklo, 500ML Spreja za odmrzovanje in 1 Teleskopsko metlico s strgalom za led. Vrednost 1 nagradnega paketa je 37 EUR. Nagrada ni deljiva, prav tako ni prenosljiva ter je ni mogoče zamenjati za gotovino.

ČLEN 5: POGOJI SODELOVANJA
V nagradni igri lahko sodelujejo vse fizične osebe s stalnim bivališčem v Republiki Sloveniji, ki so člani družbenega omrežja Facebook. V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni pri organizatorju, člani žirije in njihovi ožji družinski člani (starši, zakonci, otroci, bratje ali sestre).

ČLEN 6: KAKO SODELOVATI V NAGRADNI IGRI
Organizator bo v času trajanja nagradne igre objavil 3 nagradna vprašanja na družbenem omrežju Facebook, prvega v petek 06.12.2019, drugega v petek 13.12.2019 in tretjega v petek 20.12.2019. Organizator ne bo napovedal točne ure objave nagradnega vprašanja. Mehanizem nagradne igre: Uporabnik mora odgovoriti na nagradno vprašanje, ki ne bo v naprej najavljeno, v obliki komentarja na objavo o nagradni igri. Časa za odgovor na vprašanje je do naslednjega petka oz. 7 dni.

ČLEN 7: IZBOR NAGRAJENCEV
Organizator bo s slučajnim žrebom izbral nagrajenca in sicer med avtorji odgovorov. Pri izboru bodo upoštevani vsi odgovori, ki so bili objavljeni pod objavo nagradnega vprašanja do zadnjega dne veljave nagradne igre. Izbor srečnih dobitnikov bo izveden v največ štirinajstih (14) dneh po končani nagradni igri s pomočjo Woobox aplikacije, ki med vsemi pravilnimi odgovori naključno izbere zmagovalnega.

ČLEN 8: RAZGLASITEV NAGRAJENCEV
Ime nagrajenca bo objavljeno na Facebook strani organizatorja, v komentarjih nagradne igre ali v dodatni objavi, ki se bo nanašala na nagradno igro.

ČLEN 9: PREVZEM NAGRADE
Nagrajenec bo po razglasitvi pozvan, naj podatke za dostavo nagrade pošljejo v zasebnem sporočilu na Facebook. Nagrajenec mora posredovati svoje osebne podatke (ime, priimek, naslov, telefonsko številko in e-mail). Nato bo organizator najkasneje v 5 delovnih dneh nagrajenca obvestil o prevzemu nagrade. Če se nagrajenec v roku 3 dni ne odzove, izgubi pravico do nagrade in nagrada zapade.

ČLEN 10: SODELUJOČI V NAGRADNI IGRI
Sodelujoči ne morejo zahtevati nagrade v večjih količinah ali pa drugačne nagrade od navedenih v pravilih nagradne igre. S sodelovanjem v nagradni igri sodelujoči sprejema pravila nagradne igre in se obvezuje, da jih bo upošteval. Sodelujoči lahko samo enkrat osvoji nagrado v nagradni igri.

ČLEN 11: NAPAKE IN NEPRAVILNO IZPOLNJENE PRIJAVE
Napačne ali nepopolno izpolnjene prijave so neveljavne in ne bodo upoštevane pri izboru nagrajencev. Več sodelujočih z enakim priimkom na istem naslovu bodo veljali kakor eden.

ČLEN 12: PUBLICITETA
Sodelujoči soglaša, da se njegovo ime in priimek ter fotografija objavijo in uporabljajo v tiskani, zvočni, slikovni ali video obliki, brez kakršnega koli nadomestila s strani organizatorja.

ČLEN 13: DAVČNE OBVEZNOSTI
Dobitek v nagradni igri je po 3. točki tretjega odstavka 105. ZDoh-2 obdavčen kot drugi dohodki, vendar le, če njegova vrednost presega 42,00 EUR. Maksimalna vrednost nagrade v tej nagradni igri ne presega navedenega zneska, zato organizator ni dolžan odvesti in poravnati akontacije dohodnine za nagrajenca.

ČLEN 14: V PRIMERU PRAVNEGA SPORA
V primeru spora med organizatorjem in sodelujočimi je pristojno sodišče v Ljubljani.

ČLEN 15: MOŽNOST PREKINITVE NAGRADNE IGRE
Nagradna igra se lahko prekine v primeru okoliščin, za katere organizator ni odgovoren, ki jih ni bilo mogoče predvideti, se jim izogniti ali jih preprečiti. Sodelujoči bodo o prekinitvi nagradne igre obveščeni prek uradne Facebook strani.

ČLEN 16: VKLJUČENOST PODJETJA FACEBOOK/FACEBOOK DISCLAIMER
Ta promocija ni na noben način sponzorirana, potrjena, administrirana ali kakorkoli povezana s podjetjem Facebook. S sodelovanjem se uporabnik strinja in razume, da so vse informacije v nagradni igri posredovane organizatorju in ne podjetju Facebook.

ČLEN 17: VAROVANJE OSEBIH PODATKOV
Podjetje Wuerth Slovenija d.o.o. hrani in obdeluje vse pridobljene osebne podatke sodelujočih v nagradni igri, v skladu z Zakonom o varovanju in zaščiti osebnih podatkov in v skladu z GDPR zakonodajo.


Več


Več novic