16.03.2020


ZAČASNA SITUACIJA IN SPREMENJEN REŽIM DELA

V luči dogodkov zadnjih dni vam želimo sporočiti, da naša ekipa tudi v teh dneh deluje, vendar prilagojeno situaciji in v nekoliko drugačni obliki.

V želji po zaščiti in iz odgovornosti do družbe ter zaposlenih smo zaprli naši trgovini v Celju in Trzinu ter prekinili terenske obiske komercialistov.
Naši sodelavci te dni svoje delo opravljajo od doma, kar pomeni da so naročila naših izdelkov še vedno možna, saj dobava preko dostavne službe DPD poteka nemoteno.
Naša ekipa je v pripravljenosti in na voljo na spodnjih številkah ali na elektronskem naslovu: info@wuerth.si

Avto industrija: 030 464 746
Metal industrija: 040 629 370
Les & Gradbeništvo: 070 799 355

V teh težkih časih vam želimo predvsem obilico zdravja in dobrega počutja!


Več

13.02.2020

ODPOKLIC IZDELKA

Vaša varnost je za nas na prvem mestu!


Spoštovani,

V obdobju od maja 2019 smo Vam med drugimi artikli dobavili tudi zgoraj omenjeni model RAGLJE - ZATEGOVALNIKA TRAKU 5T.
Na žalost Vas moramo obvestiti, da so se pri proizvodnji kavljev pojavile težave. Pri nekaterih bi se lahko pokazale mikro razpoke, kar bi lahko povzročilo, da se kavelj zlomi. V skrajnem primeru bi to lahko imelo za posledico zdrs ali izgubo zavarovanega tovora in s tem materialno škodo ter telesne poškodbe.
Omenjeno je razlog, zaradi katerega smo sprožili odpoklic vseh prodanih zategovalnikov traku in ustavitev nadaljnje prodaje.
Potencialno nevarni izdelki so izdelki z naslednjimi serijskimi številkami (oznaka PA):

1440523 do vključno 1442994
1444856 do vključno 1446737
1448023 do vključno 1449890
1451748 do vključno 1452832
1454070 do vključno 1455653


Serijsko številko oziroma oznako PA najdete na modri etiketi traku.
Še naprej pa lahko kot običajno uporabljate vse pasove, ki ne spadajo med prej omenjene serijske številke oziroma oznake PA.
Če imate artikel s serijsko številko zajeto v potencialno nevarne, prosimo upoštevajte sledeča navodila:
  • Prenehajte z uporabo traku
  • Za povračilo kupnine pošljite elektronsko sporočilo na odpoklic@wuerth.si, kot "Zadeva:" navedite "Odpoklic izdelka 071391 205", mi Vam bomo poslali nazaj obrazec, katerega izpolnjenega pošljete nazaj
  • V kolikor nimate več zategovalnika traku, obvestite o odpoklicu novega lastnika
  • V primeru, da ste izdelek uničili sami, vas prosimo, da to označite na obrazcu in nam le tega pošljite nazaj po elektronski pošti ali faksu
  • Izdelek bo brezplačno prevzela naša dostavna služba DPD na podlagi vašega vrnjenega zahtevka za vračilo
​Ob tej priložnosti bi se Vam želeli še enkrat opravičiti za vse nastale nevšečnosti. Varnost in kakovost naših izdelkov sta naša glavna prioriteta, zato prosimo za razumevanje.

V primeru dodatnih vprašanj nas lahko kontaktirate na:
S spoštovanjem,
Wuerth Slovenija


Več

09.12.2019

Visoki obisk v Sloveniji

V petek, 7.9.2018 nas je obiskala ga. Bettina Würth, zaradi zelo tesnega razporeda smo žal morali opustiti priložnost za ogled Ljubljane in drugih lepih delov majhne, a prečudovite Slovenije. Direktor podjetja Würth Slovenija, g. Jure Šporn, je na GAT Letališču Jožeta Pučnika pozdravil gospo Würth in ostale goste, ter jih pripeljal na sedež podjetja Würth Slovenija, kjer je bila organizirana zelo topla dobrodošlica vseh zaposlenih. Po "poslovnem" zajtrku, s takojšnjim pretokom informacij o podjetju, smo se odpravili na ogled, z namenom spoznati vse zaposlene v Sloveniji. Konferenca z vodstveno ekipo je bila naslednja na agendi in sicer s predstavitvijo kratke zgodovine Slovenije ter zgodovine in razvoja Würth Slovenije. Bilo je edinstveno in gostje niso ostali ravnodušni. V konferenčni dvorani stene krasijo zahvalna pisma, ki pričajo o doseženih rekordnih mesečnih prodajah. Le te, rekordne mesečne prodaje, je podjetje v zadnjih 3 letih doseglo kar 16 krat. In prav ta zahvalna pisma so podpisana iz strani gospe Würth. Podjetje ima dobre temelje prodaje, kar pričajo rezultati kot so: - CAGR 24,7%, - Dvig produktivnosti (2015-2018 YTD september) +38% - Nizka, zgolj 6% fluktuacija zaposlenih Iz rok naše gostje je naše podjetje prejelo zahvalo ob 25.obletnici poslovanja, kajti leta 1993 smo postali član skupine Würth, leto kasneje pa se je ekipi pridružil tudi Jure Šporn. Po lepi razpravi o prihodnjih načrtih Würth Slovenije je prišel čas, da se za kratek čas poslovimo in gostje vrnejo v Nemčijo. Na slikah v konferenčni dvorani: Gostje: Würth Bettina, Beyer Dietmar, Weiss Mario, Sattler Carsten,Grgić Aleksandar Vodstvo Würth Slovenije: Jure Šporn, Andrej Podlesnik, Boris Veras, Roman Petek, Tomaž Lučovnik, Jure Požaršek, Metka Ivanuša, Miha Flis, Simon Mičić


Več


Več novic