NA SPLOŠNO O SISTEMU
 

Vsi vemo, da je organizacija na delovnem mestu ključ do uspeha in dobrih rezultatov. Skladiščenje pa velikokrat postane problem, sploh v nepredvidljivih, hitro rastočih in razvijajočih se okoliščinah. Sistem ORSY predstavlja rešitev na vse problematike, ki se pojavijo ob shranjevanju. Razdeljen je na pet pod-sistemov, ki so med seboj kompatibilni in tako omogočajo neomejeno število kombinacij in prilagoditev glede želje in potrebe vsake stranke posebej.  

ORSY REGAL

SISTEMSKI KOVČKI

ORSY BULL

ORSY MOBIL

ORSY MAT

BAULOC
   

 

ORSY REGALI
 

Predstavljajte si, da bi lahko opremili svoje delovno mesto z regali, ki bi bili sestavljeni po vaših željah ter potrebah in bi s tem dani prostor izkoristili najbolje kar se da. S tem bi pridobili dodaten prostor za delo in kar je najpomembnejše, imeli bi jasen pregled nad količino oz. porabo zaloge. 

POVEZAVA DO SPLETNEGA KATALOGA
   

 

 

 
SISTEMSKI KOVČKI
 

Naši sistemski kovčki so idealni za sortirano shranjevanje manjših pritrjevalnih elementov (vijaki, matice, podložke) ali pa večjih kosov ročnega ali baterijskega orodja. Izbirate lahko med kovčki, ki smo jih napolnili mi ali pa sistemsko delitev kovčka prilagodite potrebam oz. elementom z katerimi operirate. 

POVEZAVA DO SPLETNEGA KATALOGA

   

 

 

ORSY BULL
 

Sem spadajo sistemski predalniki, ki so kompatibilni glede na okolico. Lahko so statični v kombinaciji z drugim pohištvom ali drugimi sistemi za shranjevanje, lahko pa so mobilni v kombinaciji z vozičkom ali pa jih pritrdite kar v svoje delovno vozilo.  

 

POVEZAVA DO SPLETNEGA KATALOGA

 

 

 
ORSY MOBIL
 

Organizirano shranjevanje elementov in orodja na terenu zna biti velik problem. Prava rešitev je optimizirana sistemska oprema, ki je prilagojena glede na potrebe posamezne stranke in seveda prostorske možnosti, ki jih njihova vozila ponujajo. Naj ne bo delo na terenu nikoli več zmešnjava.

POVEZAVA DO SPLETNEGA KATALOGA

   

 

 

 

 
ORSY MAT
 

Sistem za večje obrate, kjer je porabo zalogo zaradi velike površine in velikega števila zaposlenih še težje slediti. Avtomat je napolnjen z izbranimi artikli, ki jih stranka porablja v večji količini na dnevenm redu. Zaposlenim je dostop do artiklov omogočen  z kartico, ki jo ima vsak posameznik. Zaradi skeniranja kartice sistem beleži manjšanje zaloge ter katere osebe in v kakšni meri so po artiklih posegali. 

POVEZAVA DO SPLETNEGA KATALOGA

   

 

 

 

 
BAULOC
 

Kontejner za skladiščenje, opremljeno z ORSY® regalnim sistemom, prilagojenim vašim zahtevam in električno inštalacijo. Z zabojnikom pridobite prostor na gradbišču primeren za skladiščenje montažnega materiala, orodja, strojev in drugih potrebnih izdelkov za gradnjo. Primeren za vsa večja kot tudi manjša gradbena podjetja.

POVEZAVA DO SPLETNEGA KATALOGA