SREDA, 19.06. - Ljubljana | Četrtek, 20.06. - PTUJ

Tudi letos ste vabljeni na tradicionalne dneve odprtih vrat, kjer lahko spoznate novosti v našem programu, jih testirate in se družite ob hrani ter pijači. A tokrat je malo drugače! S prijavo na dogodek si lahko namreč zagotovite prenosni zvočnik! Prijavite se preko obrazca na dnu strani.

Dneve odprtih vrat v sredo, 19.06.2024 nadaljujemo v Osrednji sloveniji, bolj natačno v naši trgovini BTC, naslednji dan, v četrtek 20.06.2024 pa se selimo na Ptuj.

Tam bo na voljo:

  • brezplačna malica in osvežitev,
  • kolo sreče z privlačnimi nagradami ob vsakem nakupu,
  • predstavitve in testiranje produktnih skupin
  • ORSYmobil potujoča delavnica

Lokacije, datumi in odpiralni čas:
 
 

PRIJAVA NA DOGODEK

Izberite lokacijo in se prijavite na dogodek, s čimer si prislužite brezplačen prenosni Würth zvočnik, ki ga prevzamete ob obisku dogodka. A pozor, na voljo je le 50 zvočnikov za vsako lokacijo, po principu: »Kdor prej pride, prej melje!«. Zato pohitite s prijavo!
*Obrazec se po 50-ih oddanih prijavah avtomatsko zapre.
Izberite lokacijo in se prijavite na dogodek, s čimer si prislužite zastonj prenosni Wuerth zvočnik, ki ga prevzamete ob obisku dogodka.
A pozor, na voljo je le 50 zvočnikov za vsako lokacijo, po principu: »Kdor prej pride, prej melje!«. Zato pohitite s prijavo!
Ljubljana BTC Ptuj

Po tem, ko izpolnite prijavni obrazec, v e-poštni predalnik prejmete unikatno kodo. Kodo, na dan dogodka, pokažete / poveste zaposlnemu v trgovini, ki vam darilo preda.

 

UTRINKI IZ PRETEKLIH DOGODKOV