ŠIRINA NAŠE PONUDBE
 

Trenutno smo vodilno podjetje s tehnično prodajo na svetovnem trgu. Osnovna dejavnost našega koncerna bazira na ponudbi več kot 150.000 izdelkov namenjenim obrtnikom in industriji. 

Celotno ponudbo, ki jo premore matično podjetje iz Nemčije lahko pregledate v katalagu. Številko artikla enostavno vneste v iskalnik naše spletne trgovine in preverite, če ga lahko naročite kar preko spleta. V primeru, da artikla ne najdete, pošljete le povpraševanje z številko izdelka na e-poštni naslov; info@wuerth.si. Naša notranja služba pa bo preverila možnost in rok dobave

 

 

 

 
PODROČJA NAŠE PONUDBE
 

Naša celotna ponudba je zaradi velike širine razdeljena na več glavnih področij.

Za vsako navedeno področje imamo tudi strokovnjaka, tako da če si želite posveta nam na na e-poštni naslov; info@wuerth.si pošljite nekaj podatkov (davčna št. podjetja, kontaktna številka, področje) in kontaktiral vas bo agent iz vaše okolice. 

V primeru, da vprašanje ali težava ni rešljiva preko telefonskega klica se lahko znjim dogovorite tudi za obisk.

Skupaj bomo našli odgovor na vsako težavo ali vprašanje 

 

 

 
ORSY SISTEM
 

 

Vsi vemo, da je organizacija na delovnem mestu ključ do uspeha in dobrih rezultatov. Skladiščenje pa velikokrat postane problem, sploh v nepredvidljivih, hitro rastočih in razvijajočih se okoliščinah.

Sistem ORSY predstavlja rešitev na vse problematike, ki se pojavijo ob shranjevanju. Razdeljen je na pet pod-sistemov, ki so med seboj kompatibilni in tako omogočajo neomejeno število kombinacij in prilagoditev glede želje in potrebe vsake stranke posebej.  

PREBERITE SI VEČ