Študentsko delo v računovodstvu/knjigovodstvu (m/ž)

Število prostih delovnih mest: 1

Lokacija dela: Trzin

Kick-off tvoje kariere!

Si študent/-a ekonomije ali računovodstva, in iščeš izkušnje v realnem delovnem okolju? Začni svojo kariero v Wuerth Slovenija, kjer ti po koncu študija nudimo tudi možnost zaposlitve. Kako? Beri dalje.

Želiš biti del ekipe, kjer cenimo tvoje delo in ideje, in kjer ti ponujamo sodelovanje pri izboljšavah tako procesov kot sistemov? Vse naše moči usmerjamo v uporabo modernih pristopov pri vodenju ljudi in organizacije, aktivno digitaliziramo naše procese, povezujemo sisteme in istočasno krepimo kulturo neprestanih sprememb.

Če iščeš zaupanje, odprt prostor za komunikacijo in izjemno priložnost za nadgradnjo svojega znanja – in če želiš več od običajne zaposlitve – se nam javi! Iščemo študentsko (občasno in začasno) pomoč v računovodstvu in knjigovodstvu.

Različnost in vključenost sta naša prioriteta

Skupina Würth je raznolika in unikatna – tako kot naši zaposleni! Navdihuje nas različnost interesov, pristopov delovanja in razmišljanja. Neprestano rastemo in ponujamo zanimive karierne priložnosti za vsakogar na prav vsaki naši lokaciji. Ponosni smo na naše zaposlene in jim zaupamo večje odgovornosti že zelo hitro. Nenazadnje so ideje naših zaposlenih tiste, ki nas delajo uspešne na globalni ravni!

Würth smo tudi družinsko podjetje, ki zagotavlja stabilno zaposlitev, hkrati pa delujemo kot športno moštvo – negujemo tesne vezi med sodelavci, krepimo timski duh, usmerjeni smo v neprestane izboljšave in nagrajujemo tako velike kot majhne zmage. Občutek skupnosti temelji na močni korporativni kulturi, želji po uspehu ter vključenosti prav vseh – še posebej pa spodbujamo in podpiramo zaposlovanje in napredovanje žensk po vsej naši strukturi. To dela naše podjetje še posebej močno!

Tvoja vloga v naši zgodbi

Medse vabimo študenta/-ko z osnovno podlago na področju ekonomije ali računovodstva, pomembno pa je tudi, da si želiš začeti pri osnovah – ter začeti kariero na tem področju. Za najbolj zagnane nudimo možnost hitrejšega prevzema bolj odgovornih del.

Tvoje osnovne odgovornosti:

 • Knjiženje enostavnih vhodnih računov
 • Knjiženje plačil kupcev – dnevni bančni izpisek
 • Vnašanje kontaktnih podatkov kupcev v procesu izterjave – kontakt s kupci
 • Priprava raznih preglednic
 • Administrativna dela (pošta in podobno).

Zaželeno je dobro računalniško znanje in MS Office orodij, predvsem Excela. Prednost je tudi poznavanje uporabe MS Teamsov (klici, konference, Teams Tasks).

Se najdeš v naši ponudbi?

S širokim naborom izobraževanj, programi za talente, zaupanjem in prostorom za preizkušanje novih idej, ti ponujamo privlačno okolje, kjer podpiramo tvoj razvoj, zavzetost in motivacijo. Pri nas najdeš:

 • Dinamično mednarodno okolje (smo del EER regije Würth Skupine)
 • Izobraževanje na finančno-računovodskem področju glede na tvoje želje in naše potrebe
 • Možnost dodatnega izobraževanja na področju mehkih veščin v okviru vzpostavljenega programa za zaposlene v podjetju
 • Možnost zaposlitve in nadaljnjega kariernega razvoja preko specialista računovodstva, vodje oddelka, do vodje financ, ali narediš prehod v koncern
 • Vpogled v poslovanje podjetja in njegove podatke
 • Strukturirano uvajanje v študentsko delo in delovno okolje
 • Spodbujanje zdravega življenjskega sloga z aktivnostmi za krepitev zdravja na delovnem mestu (dnevna telovadba, sadje, športne aktivnosti)
 • Zabavne in povezovalne družabne dogodke.

V primeru ustreznosti tvoje prijave lahko pričakuješ srečanje z vodjo področja People & Culture ter vodjo financ in računovodstva (ki je hkrati prokurist podjetja in tvoj neposredni vodja).

Začetek dela je možen takoj oz. glede na tvoje študijske obveznosti. Zaželeno je, da imaš na voljo vsaj nekaj dni tedensko za delo po 5-8 ur. Urna postavka znaša 8,5 EUR bruto na uro. S prijavo preko spodnjega spletnega obrazca pa pohiti – sprejemamo jih do 11. avgusta 2023.

S prijavo na delovno mesto potrjuješ, da si prebral/-a Politiko zasebnosti in se strinjaš z obdelavo osebnih podatkov v selekcijskem procesu za odprto delovno mesto..

Prijavni obrazec