Vodja prodajne enote (m/ž)

Število prostih delovnih mest: 1

Lokacija dela: Maribor

Različnost in vključenost sta naša prioriteta

Skupina Würth je raznolika in unikatna – tako kot naši zaposleni! Navdihuje nas različnost interesov, pristopov delovanja in razmišljanja. Neprestano rastemo in ponujamo zanimive karierne priložnosti za vsakogar na prav vsaki naši lokaciji. Ponosni smo na naše zaposlene in jim zaupamo večje odgovornosti že zelo hitro. Nenazadnje so ideje naših zaposlenih tiste, ki nas delajo uspešne na globalni ravni!

Würth smo družinsko podjetje, ki zagotavlja stabilno in varno zaposlitev, hkrati pa delujemo kot športno moštvo – negujemo tesne vezi med sodelavci, krepimo timski duh, usmerjeni smo v neprestane izboljšave in nagrajujemo tako velike kot majhne zmage. Občutek skupnosti temelji na močni korporativni kulturi, močni želji po uspehu ter vključenosti prav vseh – še posebej pa spodbujamo in podpiramo zaposlovanje in napredovanje žensk po vsej naši strukturi. To dela naše podjetje še posebej močno!

Kot vodja prodajne enote na naši novi lokaciji boš del zgodbe o uspehu od otvoritve prodajne enote naprej!

V prodajnem timu celovito skrbimo za dolgoročno sodelovanje s kupci, ki z našimi kakovostnimi in inovativnimi izdelki in sistemi uspešneje in bolj trajnostno poslujejo. Naše trgovine ponujajo raznovrstne tehnične produkte za različne industrije (lesna, gradbena, avtomobilska) in delujejo kot pomemben člen naše multichannel strategije. Ta poleg trgovin vključuje še spletno trgovino, terensko prodajo, klicni center in tandeme. Preko vseh teh stičnih točk krepimo dolgoročna poslovna partnerstva z našimi (B2B) kupci.

Tvoja vloga je pomembna tudi za nadaljnji razvoj multichannel strategije ter organizacije dela naše velike prodajne ekipe, saj boš na podlagi interakcije s kupci tudi pridobival/-a informacije o novih/drugačnih potrebah kupcev ter konkurenčnih proizvodih na trgu, in sooblikoval/-a nadaljnjo prodajno strategijo podjetja!

Tvoj karierni izziv:

 • Vodenje razstavnega prostora (skrb za doseganje prodajnih kazalnikov, pripravo delovnega načrta poslovalnice ter izvedbo inventur)
 • Tesno sodelovanje z vodjem trgovin (spoštovanje korporativnih smernic za izgled in način delovanja prodajne enote)
 • Tesno sodelovanje z regijskimi vodji prodaje pri uresničevanju multichannel strategije kot poslovnega modela podjetja
 • Vodenje in razvoj prodajnih svetovalcev v poslovni enoti (glede na velikost poslovalnice boste skrbeli za razvoj enega prodajnega svetovalca)
 • Pomoč pri zaposlovanju novih sodelavcev
 • Koordinacija dela (in pomoč) v razstavnem prostoru (svetovanje, pomoč in prodaja kupcem v trgovini, skrb za blago in regale ter optimalne zaloge, skrb za dobavnice, račune, plačila kupcev in izdajo blaga, ter reševanje reklamacij in morebitnih nejasnosti pri naročilih).
 • Zagotavljanje vzpodbudne delovne klime in prenašanje Würthovih vrednot v dnevno delovanje.

Kakšna znanja in izkušnje potrebuješ?

Glede na zahtevnost delovnega področja pričakujemo vsaj VI. stopnjo strokovne izobrazbe ekonomske ali tehnične smeri z vsaj dvema letoma delovnih izkušenj, ali vsaj tri leta delovnih izkušenj na podobnem delovnem mestu ne glede na pridobljeno izobrazbo. Za nadgradnjo tvojega obstoječega znanja prodajnih tehnik in pristopov poskrbimo v okviru uvajalnega obdobja z mentorjem in Buddy-jem, obvladovanje slovenskega in angleškega jezika ter MS Office-a (Word, Excel, Outlook) je pričakovano in obvezno, potrebuješ pa tudi veljaven izpit B kategorije. Dodatno potrebuješ mehke veščine, ki ti bodo pomagale k uspešnemu delu:

 • Vodenje z zgledom in zaupanjem, sposobnost mentoriranja
 • Dobre komunikacijske sposobnosti, empatija, čustvena stabilnost
 • Sposobnost učinkovitega planiranja in prioritiziranja, zanesljivost, doslednost
 • Sposobnost prepoznavanja možnosti za izboljšave na vseh področjih odgovornosti
 • Dober občutek za približevanje kupcem ter prepoznavanje njihovih potreb in (spremenjenih) navad
 • Prilagodljivost neprestanim spremembam.

Kaj ti lahko ponudimo?

S širokim naborom izobraževanj, programi za talente, zaupanjem in prostorom za preizkušanje novih idej, ti ponujamo privlačno delovno okolje. Podpiramo tvoj razvoj, zavzetost in motivacijo, in ponujamo še:

 • Zaposlitev za nedoločen čas s polnim delovnim časom
 • Delovnik, ki omogoča dobro usklajevanje z zasebnim življenjem (pon-pet)
 • Fiksno in stimulativno variabilno plačilo, kjer proaktivnost in preseganje ciljev še posebej nagrajujemo
 • Strukturirano uvajanje, tehnična šolanja in trening mehkih veščin
 • Spodbujanje zdravega življenjskega sloga z aktivnostmi za krepitev zdravja na delovnem mestu (dnevna telovadba, sadje, športne aktivnosti)
 • Zabavne in povezovalne družabne dogodke.

Če želiš več od običajne zaposlitve, se nam javi! Tvojo prijavo pričakujemo preko spletnega obrazca. Delovno mesto je odprto, dokler je objava aktivna.

S prijavo na delovno mesto potrjuješ, da si prebral/-a Politiko zasebnosti in se strinjaš z obdelavo osebnih podatkov v selekcijskem procesu za odprto delovno mesto..

Prijavni obrazec