PRIHODNOST NAKUPOVANJA
 

V preteklem letu smo bili deležni mnogih sprememb. O tem ali so te spremembe dobre ali slabe bi se dalo razpravljati, dejstvo pa je, da kakršne koli so, odpirajo nova vrata in razvijajo drug način mišljenja. 

V času epidemije in večih popolnih zaprtji države je spletno nakupovanje postalo nepogrešljiv del vsakdanjega življenja. Tudi pri Würthu smo se zavzeli, da bi našim strankam omogočili nakupovanje naših izdelkov kadarkoli in kjerkoli, kar pa je tudi pogoj za njihovo nadaljno nemoteno delovanje.

Z dnem, ko je zaživela naša spletna trgovina se je tako našim strankam odprl nov način poslovanja z nami, ki jim prinese ŠTEVILNE PREDNOSTI:

Hitro in enostavno brskanje ter prebiranje naše ponudbe

Nakupovanje kjerkoli in kadarkoli je to potrebno, kar preko mobilnih naprav ali računalnika

Koriščenje brezplačne poštnine, ki našim strankam priprada za vse spletne nakupe

• Bodite prvi, ki boste izvedeli za naše akcijske ponudbe in akcije, ki veljajo le preko spleta
   

 

PONUDBA-KATEGORIJE
 

Na naši spletni trgovini smo več kot 10.000 artiklov že uvrstili med 16 produktnih kategorij. Celoten spletni asortima pa tudi dnevno dopolnujemo, da bi svojim strankam nudili čim večji izbor in tako zadovoljili vse potrebe. 

Celotno ponudbo, ki jo premore matično podjetje iz Nemčije lahko pregledate v katalagu. Številko artikla enostavno vneste v iskalnik naše spletne trgovine in preverite, če ga lahko naročite kar preko spleta. V primeru, da artikla ne najdete, pošljete le povpraševanje z številko izdelka na e-poštni naslov; info@wuerth.si. Naša notranja služba pa bo preverila možnost in rok dobave.

Pozorni pa bodite le na akcijske ponudbe! Nekatere posebaj pripravljene akcije veljajo izključno samo za nakupe preko spleta! 

 

 

 
REGISTRACIJA
 

Za prikaz vseh ustreznih cen in koriščenje vseh funkcionalnosti naše spletne trgovine je potrebna registracija. Zaenkrat je spletna trgovina namenjena le pravnim osebam. 

V orodni vrstici na vrhu strani izberite rubriko PRIJAVA kjer se registrirate kot nov kupec.

Za registracijo je potrebno nekaj osebnih podatkov (ime, priimek, e-pošta) ter podatkov vašega podjetja oz. podjetja v katerem ste zaposleni (davčna številka, naziv).