ORSY® MOBIL

Mobilno delovno mesto za vsako dejavnost

ORSYmobil je linija opreme vozil, ki omogoča mobilno delovno mesto, prilagojeno posameznim profilom uporabnikov za shranjevanje vseh potrebnih materialov in orodij.

Na voljo za vsako vrsto vozila

Z edinstveno zasnovo, ki optimalno izkoristi razpoložljivi prostor.

Predstavitev z DEMO vozilom

Naročite se za sestanek s predstavnikom iz našega podjetja in se osebno prepričajte o kakovosti ORSY®mobil potujoče delavnice. V živo si lahko v demo vozilu ogledate vso opremo in njeno delovanje.

Morda vas zanima tudi zastonj 3D izris vašega opremljenega vozila.

Varnost na prvem mestu

Vsako vozilo je opremljeno s strokovno nameščeno opremo, ki je skladna z najnovejšimi varnostnimi standardi. Vaša oprema je vedno varno pritrjena, kar vam omogoča brezskrbno in produktivno delo na terenu.

Vozilo vam lahko popolnoma opremimo

Smo edini ponudnik opreme potujočih delavnic v Sloveniji, ki lahko poskrbi za popolno opremitev vozila z vsem orodjem, ki ga vaše delo zahteva. Orodje in notranja oprema vozila sta na najvišjem nivoju kakovosti. 


Osebno svetovanje in individualno načrtovanje

Zagotovljen vrhunski in strokovni pristop od prve točke naprej. Naši svetovalci vam omogočijo hitro in enostavno planiranje notranjosti vaše mobilne delavnice s pomočjo 3D izrisa opreme.

Nižji strošek registracije

Ob predelavi kombija v mobilno delavnico (vozilo mora vsebovati opremo z regali in primežem) pridobite status delovnega vozila. S tem imate ov registraciji 20% nižjo dajatev za uporabo cest (t.i. cestna taksa).

Varovanje tovora

Ponujamo širok nabor kakovostnih in certificiranih izdelkov za varovanje tovora. Poskrbite za maksimalno varnost, usklajeno z vsemi predpisi.

Posebni dodatki

Ponujamo dodatke za skoraj vse proizvajalce in modele vozil. Naj bo uporaba vaše potujoče delavnice brezhibna.

Kontakt
Za svetovanje glede ORSY sistemov nas kontaktirajte na:
aljosa.rogel@wuerth.si

aljosa.rogel@wuerth.si

Prenosi
Za podrobnejši prikaz sistemov in akcijske ponudbe obiščite spodnjo stran:
ORSY brošure in letaki

ORSY brošure in letaki